Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 αποχαιρετήσαμε την σχολική χρονιά που πέρασε με μια ακόμη δράση εθελοντισμού και υποδεχτήκαμε μια νέα πρωτοβουλία που προέκυψε μέσα από τις συζητήσεις στην ομάδα μας και από την συνεργασία μας με το 9ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης. Όντας για τρίτη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας ως μικροί πρεσβευτές του εθελοντισμού στην πόλη μας, προτείνουν συχνά τρόπους να προσφέρουμε τη βοήθειά μας και να “Εθελοντούμε”. Έτσι  λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία λόγω καραντίνας, είχαμε προτείνει να βοηθήσουμε συμμαθητές μας στην Ανθούσα να δημιουργήσουν μια ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Με την έναρξη όμως των μαθημάτων, ξανάρχισαν να ρωτούν για το αν θα κάναμε κάτι ώστε να έχουν και οι συμμαθητές και συμμαθήτριές τους στην Ανθούσα βιβλία για να ταξιδεύουν!

Συνεργαστήκαμε με γρήγορους ρυθμούς με το 9ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης και σήμερα η επιθυμία των παιδιών μας, έγινε πραγματικότητα. Σήμερα λοιπόν ολοκληρώσαμε τον κύκλο εθελοντισμού για τη χρονιά αυτή ξεκινώντας έναν καινούργιο για την επόμενη, με το όνομα, “Βιβλιοφωλιές παντού!”

Ευχαριστούμε το “Νοιάζομαι και δρω” και το Ίδρυμα Λαμπράκη για την ευκαιρία που μας έδωσε να γίνουμε μέλη αυτής της μεγάλης και ωραίας οικογένειας του Εθελοντισμού.