Την Τετάρτη 27-11-2019, οι μαθητές/τριες του 3ου και του 5ου ΔΣ Πόλεως Ρόδου συμμετείχαν, στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», σε κοινή δράση για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου στη Ρόδο, ενόψει των Χριστουγέννων.

 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Λέσχη Lions Ρόδου υπό την αιγίδα με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσαν προβολή παιδικής ταινίας, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

 Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον πρόεδρο της Λέσχης Lions Ρόδου κ. Γιάννη Τσιρίμπη, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Δωδεκανήσου, κ. Θωμά Σωτρίλλη, καθώς και με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Δωδεκανήσου, κ. Κρητικό Γιάννη και αποφασίστηκε η προβολή της παιδικής ταινίας “Gorgi το σκυλάκι της βασίλισσας”, στο κινηματοθέατρο Metropol.

Οι προβολές ήταν δωρεάν και αντί εισιτηρίου οι μαθητές  πρόσφεραν, εθελοντικά, τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Η ταινία ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας ODEON, οι αίθουσες χορηγία των ιδιοκτητών του κινηματοθεάτρου «Κωνσταντινίδη – Κακά» και απευθυνόταν σε παιδιά των Δημοτικών σχολείων της Ρόδου.

Δημοσίευση άρθρου : https://i12.gr/?p=18197&fbclid=IwAR0L1VC8DOzKx_uwAsauey89YVu4RkmUVHQjQ94wQPM7gTojHHJvBxI19fI

Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού Ειρήνης -Ανθής Παπαζαχαρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Ρόδου στο χρονολόγιο του προγράμματος “Νοιάζομαι & Δρω”