Νοιάζομαι και δρω για την περιοχή μου …

Για τρίτη συνεχή σχολική χρονιά το σχολείο μας , το 9ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, υλοποιεί πρόγραμμα εθελοντισμού μέσα από το πλαίσιο του προγράμματος «Νοιάζομαι και δρω για την περιοχή μου….»
Συγκεκριμένα σήμερα 24/11/2019 ημέρα Κυριακή στις 10:30 το πρωί παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί συγκεντρωθήκαμε στο προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης, όπου μας καλοδέχτηκαν η γυμνασιάρχης κυρία Παπακωνσταντίνου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του γυμνασίου. Σκοπός μας ήταν να βοηθήσουμε να φυτευτούν τα δέντρα που είχαν συγκεντρωθεί στον κήπο του σχολείου.
Η δράση αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως είπαν τα παιδιά, επειδή: «νοιαζόμαστε για την περιοχή μας που είναι η γειτονιά μας»«νοιαζόμαστε για την Παλλήνη, για την Αθήνα, για την Ελλάδα», και «νοιαζόμαστε να έχουμε όλοι περισσότερα δέντρα και οξυγόνο».  
Μετά το πέρας της δράσης δεντροφύτευσης ευχαριστήσαμε τους οικοδεσπότες μας και απολαύσαμε τα κεράσματα που είχαν ετοιμάσει.  
Στη σημερινή δράση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλλήνης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ακόμα παρευρέθηκε και η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου για την Προσχολική Αγωγή του 5ου ΠΕΚΕΣ κυρία Ευθυμιοπούλου.

Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού Σκαπινάκη Υπατίας του 9ου Νηπιαγωγείου Παλήνης στο χρονολόγιο του προγράμματος “Νοιάζομαι & Δρω”