Ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Σερρών είναι πλέον έτοιμος να στεγάσει τρεις βιβλιοθήκες γεμάτες με βιβλία και επιτραπέζια, που χαρίστηκαν με πολύ αγάπη από πολλούς ανθρώπους. Ο απολογισμός της δράσης μας έχει να καταγράψει, 12 σχολικές μονάδες που συμμετείχαν, 300 παιδιά που αλληλεπίδρασαν δανειζόμενοι το εκπαιδευτικό μας πακέτο με παιχνίδια και δράσεις εθελοντισμού, 2 επιχειρήσεις της τοπικής  κοινωνίας (Δρομέας ΑΒΕΕΑ Σερρών και Φυτοενέργεια ΑΕ Σερρών) που στάθηκαν στο πλευρό μας, 250 τίτλους βιβλίων που συγκεντρώθηκαν,  30 επιτραπέζια παιχνίδια που χαρίστηκαν, αμέτρητες ζωγραφιές και πίνακες που μας χάρισαν για να στολίσουμε τους τοίχους της παιδιατρικής, την βοήθεια από τοπικούς φορείς, τον Δήμο Εμμανουήλ Παπά και πολλούς απλούς πολίτες και φίλους.

Το έργο μας “Ένα Βιβλίο για Όλους, no2/ Μια Δανειστική Βιβλιοθήκη στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείο Σερρών” μπορεί να ολοκληρώθηκε για φέρος, αλλά ένα άλλο νέο project είναι ήδη στα σκαριά.

 

Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού του Νηπιαγωγείου Παραλιμνίου Σερρών, Ζαχαρούλας Τζίνη στο χρονολόγιο του Νοιάζομαι και Δρω.