Το 2ο Νηπιαγωγείο Κυμινίων, του Δήμου Δέλτα συνεργάστηκε με το τοπικό ΚΑΠΗ καθώς και με τους παππούδες και τις γιαγιάδες των νηπίων.  Οργανώθηκαν παραδοσιακά παιχνίδια από τους παππούδες και τις γιαγιάδες των νηπίων  και τα ίδια. Η δράση πραγματοποιήθηκε τη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού με στόχο όπως είπε ένα νήπιο: « να δώσουμε χαρά στους άλλους».

Δράση ανεύρεσης πόρων και δωρεά χρηματικού ποσού - Ενεργός πολίτης- Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση κοινής γνώμης. Συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου.  Στο σχολείο προσκλήθηκε  και ήρθε εθελόντρια της Οργάνωσης, η οποία πραγματοποίησε δραστηριότητες με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των νηπίων απέναντι στον συνάνθρωπο και την έννοια της συνεργασίας και της προσφοράς.  Σε επόμενη φάση νήπια σε συνεργασία με τους γονείς τους αποφάσισαν, να συγκεντρώσουν φάρμακα, για να στηρίξουν τους σκοπούς της Οργάνωσης.  Τα νήπια έφτιαξαν αφίσες οι οποίες αναρτήθηκαν από τα ίδια στη Βιβλιοθήκη, στο ΚΑΠΗ  και σε καταστήματα της Κοινότητας αλλά και στο σχολείο ώστε να ενημερωθούν όλα τα τμήματα.  Οι αφίσες δεν είναι διακοσμητικές αλλά ευελπιστούμε, να αποτελέσουν πηγή  έμπνευσης και ερέθισμα να συνεχιστεί η δράση.

Δράση ανεύρεσης πόρων και δωρεά χρηματικού ποσού- Ενεργός πολίτης- Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση κοινής γνώμης Συνεργασία με τα « ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ». Πρόκειται για  Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Κοινότητα Κυμίνων του Δήμου Δέλτα. Ο Σύλλογος έχει ως βασικό σκοπό την κατασκευή ξενώνα που θα περιλαμβάνει αίθουσες θεραπειών, συνεδρίων, ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης, φιλοξενίας των παιδιών, αλλά και μόνιμης εγκατάστασής τους όταν οι γονείς τους δεν θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Τα νήπια σε συνεργασία με τους γονείς τους κατασκεύασαν διακοσμητικά αντικείμενα που πουλήθηκαν σε χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι. Ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας για τη δράση με αφίσες, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Τοπικό Κοινοτικό Κατάστημα και στα 2 Δημοτικά Σχολεία από τους γονείς των νηπίων. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στην Πρόεδρο και την Ταμία του Συλλόγου.

Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού του 2ου Νηπιαγωγείου Κυμινίων, Χρυσούλας Ζιώγα στο χρονολόγιο του Νοιάζομαι και Δρω.