Καθαρισμός ακτής και καταγραφή απορριμμάτων από τους μαθητές μας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας και τους εθελοντές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης  « ΟΖΟΝ.Gr» έγινε την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 στην Παραλία Ακράτας.

Η δράση διοργανώθηκε με τη βοήθεια του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) “ο Αρίων”, του Δήμου Αιγιάλειας και τοπικών οργανώσεων.

Για μία ακόμη φορά το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό καθώς οι μικροί εθελοντές συνεργάστηκαν υποδειγματικά υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών μας και των εθελοντών της « ΟΖΟΝ.Gr» .

Σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, ενώ τη δράση στήριξε ενεργά ο αντιδήμαρχος Ακράτας-Αιγείρας κ Γ. Γιοβάς, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων κ. Π. Κρικέτος.

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτής της δράσης, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για τον επόμενο καθαρισμό-καταμέτρηση, στο ίδιο σημείο, στις αρχές Ιουνίου.

 

Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, Χαρίκλειας Μαμωνά στο χρονολόγιο του Νοιάζομαι και Δρω.