Μία ξεχωριστή δράση υλοποιήθηκε σήμερα, 10 Απριλίου 2019 στο κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής με παιδιά από το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο κωφών και βαρηκόων Αγίας Παρασκευής. Μια δράση σπουδαία, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Νοιάζομαι και Δρω” – ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, την ενεργό πολιτειότητα, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται σε σχολεία της Ελλάδας από το Ίδρυμα Λαμπράκη και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός.

Οι μαθητές, με την καθοδήγηση των εκπληκτικών εκπαιδευτικών τους, κ.κ. Ιωάννα Σταθοπούλου, Νικόλα Νταφόπουλου, Μαρία Θωμά,Μανουέλα Κάια Καγιοπούλου, Μαρισόφη Παπαβασιλείου, Ελένη Ευταξία, παρασκεύασαν μερίδες φαγητού και γλυκού στο σπίτι και στο σχολείο τους, τις τοποθέτησαν σε συσκευασίες και μαζί με τις χειροποίητες λαμπάδες τους, τις πρόσφεραν στο κοινωνικό μαγειρείο για να παραδοθούν στους επωφελούμενους.

Μαζί με τις υπεύθυνες της δομής αυτής και υπό την καθοδήγησή τους, τοποθέτησαν τις μερίδες σε σακκούλες και στη συνέχεια τις έβαλαν στο αυτοκίνητο του δήμου για την μεταφορά τους στα σπίτια. Συγχαρητήρια στους υπέροχους εκπαιδευτικούς μας και μαθητές μας!

Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού Βαρβάρας Πετρίδου στο προσωπικό της χρονολόγιο.