Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της εβδομάδας σχολικού εθελοντισμού καθαρισμός της παραλίας της Αλμυρίδας.

Η Β΄ τάξη ξεκινώντας το πρωί από το σχολείο επισκέφθηκε πρώτα το Λαογραφικό μουσείο Γαβαλοχωρίου όπου ξεναγήθηκε από την του Μουσείου κα Αναστασία Φρονιμάκη σε δύο ομάδες. Στη συνέχεια οι μαθητές μας γεύτηκαν ένα κέρασμα από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο Γαβαλοχωρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας.

Στη συνέχεια οι μαθητές μας επισκέφθηκαν την γραφική Αλμυρίδα Αποκορώνου όπου στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού του «Νοιάζομαι και Δρω»,  πραγματοποίησαν συμβολικό καθαρισμό της παραλίας με την συνεργασία του Δήμου Αποκορώνου και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. Η Αντιδήμαρχος κα Μπενάκη Αργυρώ οργάνωσε τον εξοπλισμό που χρειάστηκαν οι μικροί μαθητές για την δράση τους (σακούλες, γάντια…)

Τους ευχαριστούμε πολύ και πιστεύουμε ότι καθηγητές, γονείς, μαθητές και τοπική αυτοδιοίκηση μαζί σε συνεργασία μπορούμε να κάνουμε πολλά για το καλό των μαθητών της επαρχίας μας.

Από ανάρτηση της Διευθύντριας του Γυμνάσιο Βάμου, Αικατερίνης Γκαγκαδέλη στο χρονολόγιο του Νοιάζομαι και Δρω