Το 10 το Καλό (ή αλλιώς το 10ο δημοτικόΧαλκίδας) ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Let’ s do it Greece – Νοιάζομαι και Δρω και συμμετέχουμε ενεργά με τα Ρεύματα Εθελοντισμού μας. Έτσι, κατά τη σχολική εβδομάδα εθελοντισμού θα πραγματοποιήσουμε  τις εξής δράσεις:

  •   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και την Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού, η Ε’ τάξη θα επισκεφθεί το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας την Παρασκευή 29/3/2019 και θα πραγματοποιήσουν μαζί εργαστήριο βιβλιοφιλίας και παιχνιδιού.
  • Η Β’  τάξη θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 3/4/2019 ένα εργαστήριο βιβλιοφιλίας με το 4οΝηπιαγωγείο Χαλκίδας σε συνέχεια των δράσεων ομαλής μετάβασης των νηπίων στο Δημοτικό
  • Η Δ’ τάξη και η Τάξη Υποδοχής ΙΙ την Πέμπτη 4/4/2019 θα περιποιηθούν τον κήπο του σχολείου μας και θα φυτέψουν νέα φυτά.
  •   Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 οι Ε’ και Γ’ τάξεις  σε συνεργασία με το 25ο Δημοτικό Χαλκίδας και άλλους φορείς θα πραγματοποιήσουν καθαρισμό του υδροβιότοπου Ψαχνών.
  • Παράλληλα όλο το σχολείο συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Χαμόγελου του παιδιού, τα οποία θα παραδοθούν στις 3 Απριλίου στην υπεύθυνη του Οργανισμού.

Από ανάρτηση της εκπαιδευτικού του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, Μαγδαληνής Μαμασούκα στο Χρονολόγιο του Νοιάζομαι και Δρω.