Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς νοιάζεται και δρα για το συνάνθρωπο!

Οι  μαθητές και οι μαθήτριες της Δ’ Τάξης , με τη δασκάλα τους κυρία Νίκη Παυλίδου είχαν την εξαιρετική ιδέα να χαρίσουν μια δανειστική βιβλιοθήκη στην Παιδιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς. Αφού συνεννοήθηκαν με την υπεύθυνη προϊσταμένη του τμήματος, ενημέρωσαν στη συνέχεια όλα τα παιδιά του σχολείου για την πρωτοβουλία τους αυτή ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, χαρίζοντας ένα βιβλίο δικό τους ή αγορασμένο!

Αφού συνεννοήθηκαν με την υπεύθυνη προϊσταμένη του τμήματος, ενημέρωσαν στη συνέχεια όλα τα παιδιά του Σχολείου για την πρωτοβουλία τους αυτή, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, χαρίζοντας ένα βιβλίο δικό τους ή αγορασμένο!

Η συγκέντρωση των βιβλίων ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων κι αφού τα αρχειοθέτησαν τα παιδιά κατά θέμα και ηλικία, τα συσκεύασαν σε κουτιά, έφτιαξαν και μια αφίσα και την περασμένη εβδομάδα!

Θερμότερη υποδοχή δεν μπορούσε να υπάρξει και η ξενάγηση που ακολούθησε, άκρως εδνιαφέρουσα για τα παιδιά. Η ομάδα του “Νοιάζομαι και Δρω” ευχήθηκε περαστικά στα παιδιά που νοσηλεύονταν κι επέστρεψε στη “βάση” της με την ψυχή της γεμάτη χαρά και γαλήνη!