Το ΣΔΕ Κορδελιού Ευόσμου, αναπτύσσοντας την εθελοντική του δράση σε ολοένα και περισσότερες δραστηριότητες δραστηριότητες επισκέφτηκε τις πρώτες μέρες του Μαΐου την παραλία της Νέας Αγαθούπολής Πιερίας…

Εκεί, καθάρισαν την ακτή από τα σκουπίδια που χαλούν την αισθητική και γίνονται επικίνδυνα για το περιβάλλον της περιοχής. Όλη η ομάδα συμμετείχε στον καθαρισμό με αμείωτο ενδιαφέρον και μεγάλη προθυμία!

Έτσι, το γραφικό χωριουδάκι με τις διάσημες ψαροταβέρνες του απαλλάχθηκε από πολλά πλαστικά κουτιά, τενεκεδένια κουτάκια αναψυκτικών, γόπες τσιγάρων, χαρτόνια και άλλα σκουπίδια, που έκαναν το χώρο λιγότερο ελκυστικό και χαλούσαν την ειδυλλιακή ομορφιά του…

Και αυτή την όλο ενέργεια κι εθελοντικό πνεύμα εξόρμηση διαδέχτηκε μια επίσκεψη στο παρατηρητήριο πουλιών, που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό, όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν στοιχεία και να ευαισθητοποιηθούν για τη σπάνια παρυδάτια ορνιθοπανίδα της περιοχής.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα “Νοιάζομαι και Δρω” του ΣΔΕ Κορδελιού Ευόσμου που αφιέρωσε χρόνο και κόπο, θέλοντας να προσφέρει στο περιβάλλον.