10 Μαΐου 2017

Με το ηχηρό «παρών» στην τελετή απονομής πλέον των 350εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5.5.17 στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα τα «Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics».

Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία «Boussias Communications» για δεύτερη χρονιά με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της εκπαίδευσης.ΝΤΙΝΟΥ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία «Επένδυση στην εκπαίδευση/εθελοντισμός στο σχολείο» για την υλοποίηση του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω: για το σχολείο μου, τον συνάνθρωπο, το Περιβάλλον». Το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη του προγράμματος Αφροδίτη Ντίνου διευθύντρια του σχολείου. Η ομάδα συγκροτείται από μαθητές και μαθήτριες των δ’, ε και στ’ τάξεων και τους εκπαιδευτικούς Βαρβάρα Ευθυμιάδου, Ιωάννα Ευθυμιάδου, Μιχάλη Μηλιόγλου, Κατερίνα Μπόσκου και Νίκη Παυλίδου.

Στην τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, οι πρακτικές και οι εταιρείες εκείνες που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων, μέσω της διαδικασίας την οποία θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications.

Τα βραβεία της διαγωνιστικής διαδικασίας απένειμαν στους νικητές τα μέλη της κριτικής επιτροπής Έφη Μπάσδρα, πρώην πρόεδρος ΙΚΥ, καθηγήτρια ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλειος Δασκαλάκης, πρόεδρος συνδέσμου ελληνικών κολεγίων, Νίκος Φαλδαμής, πρόεδρος HEPIS, Φαίδων Στράτος, πρόεδρος ΙΕΠΑΣ, Στράτος Στρατηγάκης, μαθηματικός ερευνητής, Βάσω Κόλλια, πρ. ΓΓ νέας γενιάς και πρ. ΓΓ ισότητας, Μάρνυ Παπαματθαίου, δημοσιογράφος εκπαιδευτικού ρεπορτάζ, Αργύρης Τζικόπουλος, γενικός διευθυντής ΣΕΝ/JA Greece, Αθανάσιος Κυριαζής, καθηγητής, τμήμα στατιστικής και ασφαλιστικής επιστήμης, πανεπιστήμιο Πειραιώς, Γιάννης Βαφειαδάκης, πρόεδρος ΟΕΦΕ – ομοσπονδία εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος, Αγγελική Παππά, ιδρύτρια, επιστημονικά υπεύθυνη, CEO “i love dyslexia” EFL-FL School, και επίσης απένειμαν βραβεία οι: Ελένη Γερουλάνου, διευθύντρια του νηπιαγωγείου της σχολής Μωραΐτη και ο Σπύρος Δημητρούκας, γενικός διευθυντής επιχειρησιακής μονάδας Business Software του χορηγού τίτλου RDC INFORMATICS.

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογράφηση των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Στο site www.educationbusinessawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες και το video της βραδιάς.

Πηγη: http://maxitis.gr/noiazomai-dro-panellinio-vraveio-5o-dimotiko-sxoleio-kilkis/