Την Κυριακή 14/05/2017 και ώρα 11.30 π.μ, με αφετηρία το Λευκό Πύργο και σημείο τερματισμού το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι μικροί μαθητές της Α΄Τάξης του Γυμνασίου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνουν τις δράσεις τους, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και δραστηριοποίησής τους σχετικά με τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη προς τα αδέσποτα ζώα, με τη συμμετοχή τους σε έναν αγώνα ποδηλατοδρομίας!

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Θεσσαλονίκης και σύνθημα «Θεσσαλονίκη, πόλη Εθελοντισμού»!

Η εθελοντική ομάδα του Σχολείου έχει δημιουργήσει ομάδες, για να κατασκευαστούν φυλλάδια και αφίσες που θα διανεμηθούν και θα αναρτηθούν την Κυριακή, με σκοπό την ενημέρωση και την αλληλεπίδραση με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σχετικά με τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη στη φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Σας περιμένουμε όλους  από τις 11.30 π.μ. μέχρι νωρίς το απόγευμα, δίπλα από το Λευκό Πύργο και κατά μήκος της διαδρομής!