«Μια αιθέρια αγκαλιά» δίνουν μαθητές από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Αττικής, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ στην Αργυρούπολη.

Μέσα από ένα τραγούδι και κοινές δράσεις ενώνουν τις φωνές τους και στέλνουν τις δικές τους ευχές για ελπίδα, συνύπαρξη και αγάπη σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Το βίντεο έγινε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» και των δράσεων που προτείνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τραγούδι : μαθητές της Ε΄ και Στ΄ Τάξης του 9ου Δημοτικού Σχ. Αγίου Δημητρίου και οι εκπαιδευτικοί Γρηγόρης Αργυρίου και Ευδοξία Μπανανή
Στις δράσεις συμμετέχουν μαθητές των:  Α΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας  και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση

Μουσική: Romano Musumarra
Πρωτότυπος τίτλος: On écrit sur les murs
Διασκευή: Γιώργος Φλαμουρίδης – Ευδοξία Μπανανή
Στίχοι: Νίκος Καμήλος
Διδασκαλία χορωδίας: Πάνος Ηλιόπουλος – Λώρα Πετροπούλου
Ηχογράφηση: George Flamouridis Studio
Κάμερα – Μοντάζ: Μανώλης Τρίκας
Εκμάθηση Νοηματικής: Αντωνία Ζωίδου
Κινησιολογία: Όλγα Χριστοφορίδου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Πηγή: goo.gl/MK6jNa