Στην όμορφη κεντρική πλατεία της Θήβας  και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας κάνει αισθητή την παρουσία του στο “Εργαστήρι των Ευχών και των Γλυκών”, που διοργάνωσε η Χριστιανική Ένωση της πόλης, μια γυναικεία εθελοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση με δράσεις σε πολλά τοπικά κέντρα ανά την Ελλάδα !

Η πρόσκληση για συνεργασία και συμμετοχή στο εργαστήρι δεν άργησε να έρθει και τα παιδιά θέλησαν να προσφέρουν ένα δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα….Το «Δέντρο των Ευχών»! Διακοσμημένο με τις ζεστές ευχές, τα όνειρα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, οι μαθητές μας στέλνουν αναμνηστικές φωτογραφίες από τα στιγμιότυπο της δράσης τους και μας δίνουν το δικό τους μήνυμα για την αξία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ενεργού πολιτειότητας!

Φυσικά από το δέντρο δεν έλειψαν και οι εγκάρδιες ευχαριστίες προς τη συντονίστρια του σχολείου για την πολύτιμη υποστήριξη της δράσης, καθώς και τη   Χριστιανική Ένωση της Θήβας για την εποικοδομητική συνεργασία.

Κάτω από τη μεγάλη στέγη του “Νοιάζομαι και Δρω” κάθε παιδί προσφέρει το δικό του διαμάντι ψυχής και βάζει το δικό του  λιθαράκι για μια διαφορετική όψη του κόσμου!