Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα χτύπησε την πόρτα και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, δίνοντας στην ομάδα του “Νοιάζομαι και Δρω” αμέτρητες ιδέες και αναμφίβολα αρκετή έμπνευση για ξεχωριστές δημιουργίες!

 Παράξενη αγωνία όλα να γίνουν στην εντέλεια και μεγάλος ενθουσιασμός τα ισχυρά όπλα των εθελοντών μας για να στήσουν, με τη βοήθεια και την ακούραστη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους δώρα από καρδιάς!

Τα παιδιά  βρήκαν την ευκαιρία, μαζί με το  ελπιδοφόρο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου , να δώσουν  και το δικό τους  μήνυμα «εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς» και σίγουρα κατάφεραν να μας συγκινήσουν!

Πανέμορφα ημερολόγια με την τεχνική του ντεκουπάζ , χριστουγεννιάτικα ρόδια με ευφάνταστο τρόπο διακοσμημένα, ακόμη και μικρά χαριτωμένα στολίδια από ζύμη είναι μερικές από τις δημιουργίες των μικρών και μεγάλων μας εθελοντών που φωνάζουν δυνατά πόση ομορφιά και μαγεία κρύβει κάθε ψυχή που θέλει να βοηθήσει το διπλανό της!

 

Και αν αναρωτιέστε το λόγο αυτής της γεμάτης μεράκι “επιστράτευσης”, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας μας λύνει την απορία! Όλα αυτά τα ανεκτίμητης αξίας δώρα θα “στολίσουν” το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!