Μπορεί να έχουμε υποδεχτεί το χειμώνα για για τα καλά αλλά το αίσθημα προσφοράς και δημιουργίας είναι αρκετό για να παρακάμψει κάθε γενναίος, μικρός και μεγάλος εθελοντής τις δυσκολίες και να ξεκινήσει κάτι σπουδαίο!

Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα “Γλάρος”, που συγκροτείται από όλους τους μαθητές του Γυμνασίου (Λ.Τ) Αγαθονησίου σήκωσε τα μανίκια και ρίχτηκε σκληρά στη δουλειά! Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και ευτυχώς οι εθελοντές μας φρόντισαν να μας κάνουν πλουσιότερους όχι μόνο σε εικόνες μα και σε εμπειρίες!

Το σχολείο πραγματοποίησε δενδροφύτευση καλλωπιστικών φυτών και εσπεριδοειδών. Η δράση έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγαθονησίου. Μαθητές και εκπαιδευτικοί, σε συνεργασία με τον ιερέα του εν λόγω ναού καλλώπισαν και τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας. Η χαρά και η προθυμία για κάτι όμορφο που θα ωφελήσει την κοινότητα είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων! Τα παιδιά, με μεγάλη προθυμία φύτεψαν νέα δέντρα και εξωράισαν τα ήδη υπάρχοντα παρτέρια.

Η παρέα του “Νοιάζομαι και Δρω” μεγαλώνει, δυναμώνει  και στέλνει το παράδειγμα ενεργού πολιτειότητας όσων ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Ευχαριστούμε για τα μηνύματα που ακούραστοι μεταφέρετε!