Το Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού μοιράζεται μαζί μας τα νέα του, στέλνοντας μας φωτογραφίες δράσεων δημιουργικών, δράσεων αγάπης … Σε συνεργασία με το Εθελοντικό Δίκτυο “Διαβάζω για τους άλλους”, πραγματοποιήθηκαν δράσεις ανάγνωσης, κατά τις οποίες ενεπλάκησαν και παιδιά τάξεων του Δημοτικού!

Και εδώ βλέπουμε κάποια από τα στιγμιότυπα αυτής της δράσης…

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ_4 ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ_3

Συνεχίζοντας όμως, ως ανήσυχα πνεύματα, οι “Βιβλιοταξιδεύτριες” του “Νοιάζομαι και Δρω” του Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού, σχεδίασαν ένα σενάριο εθελοντικής δράσης!

Τα παιδιά κρίνοντας μεγάλης σημασίας την ιδέα να ετοιμαστεί πρωινό στο σχολείο για όλους , μιας και κάποια “παιδιά από το σχολείο μας χρειάζονται τη βοήθειά μας”, όπως ακριβώς είπαν, αποφάσισαν να την αποτυπώσουν πάνω στο χαρτί, δίνοντας της σχήμα και χρώμα!

Παρά το γεγονός ότι η εθελοντική ομάδα του “Νοιάζομαι και Δρω” του Σχολείου δεν πρόλαβε να κάνει πράξη αυτό το σενάριο φέτος, έδωσε τροφή για σκέψη και νέες ιδέες για την επόμενη σχολική χρονιά με πολλά υποσχόμενες εθελοντικές δράσεις!!

ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 1ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 2ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 3

 

 

 

ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 4Και επειδή όσες περισσότερες φωτογραφίες έχουμε, τόσο περισσότερο υλικό ζητάμε, εδώ θα βρούμε ένα video με όλες τις δράσεις του Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού, που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος!

Απολαύστε το: https://goo.gl/Ok0dOb